Educatieve video's

Wie lid is van onze hondenschool, krijgt toegang tot diverse beveiligde pagina's, afhankelijk van de klas(sen) waar je in zit. Naast programma's in details, brochures, naslagwerken, overgangsproeven enz... vind je er ook educatieve video's. Dit zijn zowel eigen video's, als video's van anderen. Hieronder krijg je alvast een voorproefje...

In de linker kolom zie je eigen video. In de rechter kolom zie je video's van anderen. Als de TITEL in beide kolommen gelijk is wil dat dus zeggen dat je links onze eigen video ziet (meestal enkel de opeenvolgende stappen van de oefening zoals ze op de hondenschool worden aangeleerd) en rechts dus de oefening van anderen met wat meer uitleg. Als je de video's in groot formaat wil zien, moet je in de video klikken op het "youtube" logo om de video te bekijken op "youtube". Daar kan je dan de video op volledige schermgrootte bekijken.

ALGEMEEN
VIDEO DOGS FOR FUN VIDEO ANDERE
TRAILER
onze eigen trailer over het gehoorzaamheidsprogramma 2016
AUTO
Impulscontrole in de auto. Thuis te oefenen. Dit zal ervoor zorgen dat de honden ook op de hondenschool rustig en gecontroleerd in en uit de auto kunnen gelaten worden.
BLOOPERS
onze eigen video met fouten en bloopers
 
ZELFBEHEERSING II "leave it"
vervolg op ZELFBEHEERSING I tot introductie stembevel "leave it"
ZELFBEHEERSING II "leave it"
vervolg op ZELFBEHEERSING I tot introductie stembevel "leave it"
PUPS THEORIE
VIDEO DOGS FOR FUN VIDEO ANDERE
  STOP BITING - KIKOPUP


  STOP BITING THE LEASH